Το ΕΜΣΤ στην Art-Athina 2015

cf45Το Εθνικό μουσείο Σύγχρονης Τέχνης θα συμμετάσχει στη φετινή Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina, από τις 4-7 Ιουνίου, στο Κλειστό Π. Φαλήρου (TaeKwonDo), με περίπτερο (stand 15), στο οποίο θα παρουσιάζονται βίντεο από το κτήριο και την κατασκευή του, θα πωλούνται κατάλογοι παλαιών εκθέσεων και γραφική ύλη του Μουσείου.
Το βίντεο της καλλιτέχνιδος Τίτας Μπονάτσου με τίτλο «Εργοτάξιο – Φιξ», περιγράφει με φωτογραφίες όλη την διαδικασία ανακατασκευής του νέου κτηρίου του Μουσείου, μέχρι και το Πρώτο του Βήμα, που πραγματοποιήθηκε με την μετεγκατάσταση των διοικητικών του υπηρεσιών και την πραγματοποίηση της μεγάλης συνέντευξης τύπου στις 16 Μαΐου.
Ένα ακόμη βίντεο της Τίτας Μπονάτσου, θα παρουσιάζει μέσα από μονόλεπτες θεματικές ενότητες, μιαν άλλη οπτική του κτηρίου, με τους επισκέπτες του και τα μυστικά σημεία του.
Τέλος, θα προβάλλεται η τηλεοπτική συνέντευξη της Διευθύντριας του ΕΜΣΤ κυρίας Κατερίνας Κοσκινά στην κάμερα του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην δημοσιογράφο Στέλλα Αλεβιζοπούλου, μεταφρασμένη και υποτιτλισμένη στα αγγλικά. (Σκηνοθεσία: Άκης Σταματιάδης, Κάμερα: Αλέξανδρος Ρεμούνδος, Μετάφραση στα αγγλικά: Αγγελική Μυλωνά- Λίλα Χοτζόγλου). Πρόκειται για μια πλήρη περιήγηση στους χώρους του κτηρίου.
Στο περίπτερο, οι επισκέπτες θα έχουν και τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουν ή να αγοράσουν κατάλογους από παλιότερες εκθέσεις καθώς και γραφική ύλη με την ταυτότητα του ΕΜΣΤ.
Σας περιμένουμε!
Art-Athina 2015/ Διεύθυνση Εκθεσιακού Χώρου
Κλειστό Π. Φαλήρου (TaeKwonDo), Ολυμπιακά Ακίνητα
Μωραϊτίνη 2, 175 61 Π. Φάληρο (Δέλτα Φαλήρου)
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ)
Λεωφ. Καλλιρρόης & Αμβρ. Φραντζή (πρώην εργοστάσιο Φιξ)
Αθήνα, 117 43
Τηλέφωνα: 210 9242111- 3, Fax: 210 9245200
pressoffice@emst.gr
www.emst.gr http://fixit-emst.blogspot.com

You may also like...