Το βραβευμένο πρόγραμμα «THE MET: LIVE IN HD» συνεχίζεται με το αριστούργημα του WOLFGANG AMADEUS MOZART «NTON TZOBANNI».

arxaiΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2016 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met:Live in HD”, μετά την εκπληκτική πρεμιέρα με την παράσταση «Τριστάνος και Ιζόλδη» του Wagner που μάγεψε το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, την θρυλική όπερα του Wolfgang Amadeus Mozart «ΝΤΟΝ ΤΖΟΒΑΝΝΙ».
Ο Simon Keenlyside κάνει το ντεμπούτο του σε αυτόν τον ρόλο στη Met ως ο αμετανόητος γόης σε αυτήν τη σκηνοθεσία του αριστουργήματος του Mozart από τον βραβευμένο με Tony Award Michael Grandage. Ο Πρώτος Μαέστρος της Met Fabio Luisi διευθύνει μια διανομή που περιλαμβάνει τη Hibla Gerzmava ως Ντόννα Άννα, τη Malin Byström ως Ντόννα Ελβίρα, τη Serena Malfi ως Ζερλίνα, τον Adam Plachetka ως Λεπορέλο, τον Matthew Rose ως Μαζέτο, τον Kwangchul Youn ως Διοικητή και τον Rolando Villazón στο ντεμπούτο του στη Live in HD ως Ντον Οττάβιο.
Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με μεγάλη χαρά το δίκτυο συνεργαζόμενων αιθουσών του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα υποδέχεται μια ακόμα αίθουσα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, το Κινηματοθέατρο ΡΕΞ.
Οι αίθουσες που θα μεταδοθεί η παράσταση «ΝΤΟΝ ΤΖΟΒΑΝΝΙ», είναι οι παρακάτω:
1.     Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
2.     Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
3.     Πειραιάς: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
4.     Βόλος: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Βόλου
5.     Μυτιλήνη: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
6.     Καστοριά: Αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς
7.     Χανιά: Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου – ΚΑΜ  (Σάββατο 12/11/2016)
8.     Κέρκυρα: Ιόνιος Ακαδημία
9.     Αλεξανδρούπολη: Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
10.  Χίος: Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου
11.  Αγρίνιο: Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου
12.  Άγιος Νικόλαος: Κινηματοθέατρο ΡΕΞ
Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 19:55, εκτός από τα Χανιά όπου θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:55.
Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι ο Όμιλος Μυτιληναίος. Φέτος τις προβολές της Met Opera στην Ελλάδα υποστηρίζει και η Τράπεζα Πειραιώς.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com.

You may also like...