«Του ’22 οι μέρες» στο ΛΟΥΤΡΟ-ΧΑΜΑΜ Νίκαιας

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη παρουσιάζει

«Του ’22 οι μέρες» στο ΛΟΥΤΡΟ-ΧΑΜΑΜ Νίκαιας

Τραγούδια αφιερωμένα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με γενικό τίτλο «Του ’22 οι μέρες»  παρουσιάζει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη τη Δευτέρα  23 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο ΛΟΥΤΡΟ-ΧΑΜΑΜ Νικαίας (Μυλάσσων και Αρμενίων Προσκόπων, εντός του 3ου Γυμνασίου Νικαίας). Η επιλογή της ημερομηνίας 23/1/2023 δεν έγινε τυχαία αφού το 1923 «γεννήθηκε» η πόλη της Nέας Κοκκινιάς-Νίκαιας.

Την εκδήλωση προλογίζει η Αρχοντία Παπαδόπουλου, Πρόεδρος της Ένωσης Μαγνησίας-Μικράς Ασίας.  Συμμετέχουν το μουσικό σχήμα «Παίδες Εν Εφέσω» της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων και η Ένωση Μαγνησίας –Μικράς Ασίας Τη μουσική –ενορχήστρωση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Κομνάς και τους στίχους ο Αντώνης Παπαδόπουλος.

 Η παραγωγή των συγκεκριμένων τραγουδιών είναι πρόταση των προσφυγικών φορεών της πόλης  την οποία και  υλοποίησε ο Δήμος Νίκαιας Ρέντη  στο πλαίσιο των δράσεων  για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Τα τραγούδια θα είναι διαθέσιμα στο κοινό από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο κανάλι YouTube Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη : www.youtube.com/NikaiaRentisEvents

You may also like...