Τελετή βράβευσης διαγωνισμού.

d0fd6153dbf27bebdc0ff37d7bc4bb47_XLΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ APPS4THESSALONIKI – TOURISM EDITION Η τελετή βράβευσης στο πλαίσιο του διαγωνισμού Apps4Thessaloniki – Tourism Edition που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Παράρτημα του διεθνούς ιδρύματος Open Knowledge Foundation (Ίδρυμα Ανοιχτής Γνώσης Ελλάδος) και η Ερευνητική Μονάδα URENIO του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, στις 18.30, στο κατάστημα Public (Τσιμισκή 24). Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν στο διαγωνισμό, ο οποίος ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου 2015 και ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία του κοινού, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016. Στόχο της διοργάνωσης αποτέλεσε η ενεργοποίηση του δυναμικού της πόλης γύρω από την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων, στον τομέα του τουρισμού.
Οι τρεις πρώτες εφαρμογές που θα αναδειχθούν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και την ψήφο του κοινού, θα συνοδευτούν από χρηματικά έπαθλα, 3.000, 2.000 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης, η εφαρμογή που θα αναδειχθεί πρώτη, θα παρουσιαστεί σε μεγάλη αντίστοιχη διαγωνιστική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2016, και αφορά στις start up επιχειρήσεις. Τέλος, η ιδέα που θα ξεχωρίσει μέσω της αντίστοιχης ψηφοφορίας του κοινού, θα παρουσιαστεί και θα συνοδευτεί από έπαθλο ενός tablet.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.Οι ιδέες και εφαρμογές που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού, βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα http://thessaloniki.appsforgreece.eu/

You may also like...