Τα παιδιά πάνε σινεμά στο Κατράκειο

poster katrakeio 50x70“Τα παιδιά πάνε σινεμά στο Κατράκειο”
Στο Κατράκειο θα μεταφερθεί η μεγαλύτερη κινηματογραφική φορητή οθόνη που υπάρχει στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα οπτικό υπερθέαμα, ένα κινηματογραφικό party!   Παράλληλα από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου,  στον χώρο του Κατρακείου θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ένα τεράστιο παιδικό πάρκο με διαδραστικά παιχνίδια, για να χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας στα παιδιά με απόλυτη ασφάλεια και με είσοδο ελεύθερη.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και γι’αυτό  επιμένουμε σε δράσεις που αφορούν τη ζωή τους και την ψυχαγωγία τους. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε αυτό το Παιδικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ την προηγούμενη χρονιά, αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε. Σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται καθημερινά,  δίνουμε την ευκαιρία για μια εβδομάδα στα παιδιά  να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Δεν παραλείπουμε να ενισχύουμε το πρόγραμμά μας με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και γι’αυτό το λόγο προσκαλούμε όσους θέλουν κατά τα  διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ, να προσφέρουν τρόφιμα για τις αδύναμες οικογένειες που έχει καταγράψει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας».
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τις ταινίες,  να παρακολουθήσουν παραστάσεις καραγκιόζη, μαριονέτας , να πάρουν μέρος σε εργαστήρια πλαστελίνης, μαγείας, σαπουνιού και μπισκότου.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Π. Τσαλδάρη 10, 184 50 Νίκαια
Πληροφορίες: Καλλιόπη Δράκου – Δέσποινα Τρίγκα
ΤΗΛ. :210 4278 147-289/ 6944682422 – fax. : 210 4278271 email grtypounikaias@gmail.com

 

You may also like...