“Τα μικρά καρέ του τόπου μας”

Οι μικροί Φωτογράφοι της “Λέσχης Φωτογραφίας”, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξ/πολης, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξ/πολης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξ/πολης, σας προσκαλούν την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.30, στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας μας με θέμα: “Τα μικρά καρέ του τόπου μας”. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αλεξ/πολης.Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μικρούς μας φωτογράφους, να ακούσουν τη σχολική μας χορωδία και να θαυμάσουν τις φωτογραφίες των μαθητών.Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά!!! Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!!!
Συντελεστές:
Η «Λέσχη Φωτογραφίας 2017» : Πολιτιστικό πρόγραμμα ενταγμένο στις σχολικές δραστηριοτήτες Δ/νση Π.Ε. Έβρου
Δημιουργία και Υλοποίηση Προγράμματος: Οι εκπαιδευτικοί Γεροφώτη Κατερίνα, Μουρκάκη Αγγελική και Εύη Μελά
Φωτογραφοι -Συμμετόχοντες: Οι μαθητές Καντίρ Εμίνογλου, Αλεμντάρ Καδήρ Ογλού, Στέφανος Μαραβέλιας, Εργκάλ Σαλή Ογλού, Βούλα Σούρλα
Η έκθεση στήθηκε με την αρωγή των:
o Έφη Ανδρεάδου (υποψ. Διδάκτωρ “Εκπαίδευση στα ΜΜΕ” του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ.) υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΜΦΙΑ. o Πάνος Δούκας (Ειδικός Πολυμέσων) στο στήσιμο και στην επεξεργασία των φωτογραφιών.Η φωτογραφική έκθεση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου βρίσκεται υπό την αιγίδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης το οποίο παρέχει κάθε μέσο για την υλοποίηση και διεξαγωγή της.

You may also like...