Τα βιβλία ζωντανεύουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σε συνέχεια του workshop ‘’έχεις μήνυμα ‘’ από τους ambassadors του No hate Embassy το Youthnet Hellas καλεί τα μέλη του , εθελοντές και όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές μας , φίλους , νέους , εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης στο δεύτερο  workshop για το no hate speech movement της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης . Κατά την διάρκεια του workshop τα βιβλία θα ζωντανέψουν και έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί τους . Έλα μαζί μας στο βιωματικό εργαστήρι για να ενημερωθείς για την εκστρατεία , να εκπαιδευτείς ώστε να μεταφέρεις το μήνυμα και εσύ , να παίξεις και να διασκεδάσεις . To εργαστήριο έρχεται να απαντήσει στα εξής ερωτήματα: «“Ότι είσαι τυφλός σημαίνει ότι είσαι και ανίκανος;
Ότι είσαι άνεργος σημαίνει ότι είσαι τεμπέλης;
Ότι είσαι πρόσφυγας σημαίνει ότι είσαι τρομοκράτης;
Όλοι οι γκέι άνδρες κυκλοφορούν με φτερά και πούπουλα και θέλουν να γίνουν γυναίκες;
Οι εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά μπορούν να απεξαρτηθούν ή “once a junkie always a junkie”;
Αν μιλήσεις απλά με έναν οροθετικό, θα κολλήσεις και εσύ;
Όλοι οι άστεγοι είναι και αλκοολικοί; Ή μήπως όλοι οι αλκοολικοί είναι άστεγοι;
Ή μήπως όλα αυτά είναι στερεότυπα που κάνουν απλά τους ανθρώπους δυστυχισμένους;
Η Ζωντανή Βιβλιοθήκη (Lining Library) είναι εδώ για να αποδείξει ότι αυτά είναι στερεότυπα! Ελάτε να τα γκρεμίσουμε και να γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα!!” Το workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 16:00-19:30 στον δεύτερο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης, (Εθνικής Αμύνης 27 ).  Υπεύθυνο για την στέγη του workshop είναι το Europe Direct Θεσσαλονίκης .
Δήλωσε συμμετοχή στο παρακάτω link : https://docs.google.com/forms/d/1zRAKZ0dqMlViELwHY32DdvZ5uI0gfNRCUN5X6vmisng/edit
Το εργαστήρι είναι μη τυπικής μάθησης και βασίζεται στο training course No Hate Embassy που έχει πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος του στο Anjou της Γαλλίας στις 15/08-22/08/2017 και το δεύτερο μέρος του προγράμματος στο Misaktsieli, Γεωργία στις 15/11-21/11/2017.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιβεβαιωτικό email , στην διεύθυνση που θα δηλώσουν . Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης .

Ώρα (Παρασκευή) 4:00 μμ – 7:30 μμ
Τοποθεσία Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Εθνικής Αμύνης 27 ΤΚ.54621 Τηλ. 2313318593

You may also like...