ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

thumbnailΦέτος το καλοκαίρι, το Θέατρο του Βορρά ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των βιβλίων παρέα με τους αγαπημένους μας παιδικούς ήρωες. Το ταξίδι ξεκινάει την Παρασκευή 07 Αυγούστου από το Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» στις 9:30 το βράδυ. Μαζί με τη μικρή Ευγενία, θα πετάξουμε στη Χώρα του Ποτέ, θα κρατήσουμε στα χέρια μας τον Ουρανό μαζί με τον Ηρακλή, θα κυνηγήσουμε ανεμόμυλους και θα παρακολουθήσουμε μια επικών διαστάσεων μάχη με ραπ ανάμεσα στον κακό λύκο, το βασιλιά των παραμυθιών και την κακιά μάγισσα!Το Μαγικό ταξίδι της Ευγενίας παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για τρία χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ βραβεύτηκε με το Βραβείο Κοινού All4Fun Καλύτερης Παιδικής Παράστασης 2013-2014 αλλά και με την Τιμητική Διάκριση UNESCΟ Πειραιώς και Νήσων – μέλος του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με θέμα τη σχέση των παιδιών με τα βιβλία και τη γνώση.
Μια κωμική αναζήτηση αυτογνωσίας γεμάτη τραγούδια και ζωντανή μουσική, όπου παρελαύνουν χαρακτήρες διαχρονικοί και μας μαθαίνουν να εκφράζουμε τη δική μας ξεχωριστή φωνή. Τέσσερις ηθοποιοί υποδύονται δεκαπέντε διαφορετικούς ρόλους σε μια φαντασμαγορική γιορτή που γνωρίζει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της γνώσης και της περιέργειας και μας επιτρέπει να βλέπουμε όνειρα πριν κοιμηθούμε!Στο ρόλο της μικρής Ευγενίας η Λάουρα Νάργες. Η τιμή προπώλησης εισιτηρίου είναι 8€ ενώ η τιμή εισόδου στο ταμείο τη μέρα της παράστασης είναι 10€ (παιδιά κάτω των 3 ετών δωρεάν). ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου Σκηνικά – Κοστούμια: Freon Πρωτότυπη Μουσική: Πλάτων Τσαμαδός Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας Artwork: Παναγιώτης Σπούλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Μάντζαρη Παίζουν οι ηθοποιοί:  Λάουρα Νάργες, Βαγγέλης Δαλλές, Ηλίας Κάπουλας  Με εκτίμηση Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης Δ. Η.
Γιώργος Αντωνάκης

You may also like...