Ταξίδια Καλοκαιρινά  σε Πολύχρωμες Θάλασσες

Online εικαστικό εργαστήρι  για μικρούς καλλιτέχνες

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνδιοργανώνουν τον κύκλο διαδικτυακών εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά, «Δημιουργώ με Οδηγό την Τέχνη». Η πρωτοβουλία συνεχίζεται με πολλή όρεξη κι ένα νέο καλοκαιρινό εργαστήρι. Αντλώντας έμπνευση από έργα γνωστών καλλιτεχνών, οι μικροί δημιουργοί φτιάχνουν χειροτεχνίες με θεματική το καλοκαίρι.

Την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, στις 11:00 παρουσιάζεται το πρόγραμμα Ταξίδια καλοκαιρινά σε πολύχρωμες θάλασσες. Παρέα με την εικαστικό και επιμελήτρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Αθανασία Σκληρού, οι μικροί καλλιτέχνες  διευρύνουν τους ορίζοντες της φαντασίας τους και δημιουργούν ζωγραφιές με πολύχρωμες θάλασσες κι όμορφα καράβια!

Για τις χειροτεχνίες χρειάζονται: 2 χαρτιά Α4 κανσόν λευκά, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, νερομπογιές, χαρτιά χρωματιστά, κόλλα στικ, ψαλίδι, χαρτί από χαρτόκουτα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και πραγματοποιείται online μέσω Zoom. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Ημερομηνία εκδήλωσης Κυριακή 22 Μαΐου 2022, 11:00

Διεύθυνση Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση Eλεύθερη με προεγγραφές στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Πληροφορίες Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.gr, www.hau.gr

 

You may also like...