ΤΑΛΚ ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Έλα να διαβάσουμε, να ακούσουμε, να σου χαρίσω, να μου χαρίσεις βιβλία!
Μία
γιορτή αφιερωμένη στο παιδί και στο βιβλίο στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Το Ταλκ, το πρώτο δωρεάν μηνιαίο έντυπο για γονείς που τα βλέπουν όλα, υποδέχεται τις γιορτές των Χριστουγέννων με μία γιορτή αφιερωμένη στο παιδί και στο βιβλίο. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, η Αίθουσα: «Άγγελος Σικιελιανός», (Κτίριο «Δ4»), της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων,  θα γεμίσει βιβλία, μουσική και χριστουγεννιάτικες μυρωδιές!
Τα παιδιά θα φέρουν μαζί τους βιβλία που δεν διαβάζουν πια, έτσι ώστε να τα ανταλλάξουν. Θα ταξιδέψουν σε «μία χώρα μουσική», θα ακούσουν παραμύθια και θα φτιάξουν το δικό τους, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά που θα φέρουν από το σπίτι τους. Θα ζωγραφίσουν ευχές για τα Χριστούγεννα που θα τις ανταλλάξουν μαζί με τα βιβλία τους! Θα συμμετέχουν σε διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι, θα ακούσουν όμορφες μελωδίες από μικρούς μουσικούς, θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους και θα διαβάσουν τα αγαπημένα τους βιβλία σε μια γιορτή γεμάτη…Ταλκ!
Στη γιορτή θα συμμετέχουν:
Εκδόσεις Κόκκινο, Εκδόσεις Susaetta, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, Κινητήρας Studio, Ομάδα Playroom, Το Μουσικό Κουτί, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Το Θέατρο Ρετρό, Μουσικά Έπιπλα Baff και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον

Είσοδος ελεύθερη
Κυριακή 16 Νοεμβρίου, 11:00-17:00
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Άγγελος Σικιελιανός»  (Κτίριο «Δ4»), Πειραιώς 100, Γκάζι
Πληροφορίες
:  210-6753180, www.talcmag.gr, www.facebook.com/talcmag

You may also like...