Ταινία «Η Δεύτερη Αλήθεια»

En Chance TilDirected by Susanne BierZentropa ProductionsPhoto Credit:Rolf Konow

Με την τελευταία δημιουργία της βραβευμένης με «Όσκαρ» και «Χρυσή Σφαίρα» Σουζάνε Μπίερ και ένα καστ από την αφρόκρεμα του σκανδιναβικού κινηματογράφου συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 15 και 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.
Η ταινία “Η Δεύτερη Αλήθεια” με επικεφαλής το γνωστό μας Νικολάι Κόστερ Βαλντάου του “Game of Thrones” είναι ένα δράμα Δανικής παραγωγής που συνοψίζει τον ανθρώπινο πόνο (αγαπημένο θέμα της Μπίερ) σε μια σειρά ακραίων καταστάσεων που ξεδιπλώνονται γοργά και συναρπαστικά και συχνά αιφνιδιάζουν με τη σκληρότητά τους. Χαρακτηριστικό της ταινίας είναι οι άρτιες ερμηνείες.
O Andreas (Nikolaj Coster-Waldau) και ο Simon (Ulrich Thomsen) είναι συνάδελφοι αστυνομικοί και στενοί φίλοι, παρ’όλο που κάνουν τελείως διαφορετική ζωή. Ο Andreas έχει σύζυγο και παιδί, ενώ ο πρόσφατα χωρισμένος Simon περνάει τον χρόνο του μεθώντας σε ένα strip club.
Όλα αλλάζουν όταν οι δυο τους κάνουν έφοδο στο σπίτι ενός ζευγαριού τοξικομανών. Εκεί θα βρουν ένα μωρό κλειδωμένο σε μια ντουλάπα που κλαίει και είναι μέσα στις ακαθαρσίες. Ένα τραγικό συμβάν που θα ακολουθήσει και θα ταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια του Andreas, θα είναι η αφετηρία μιας αλυσίδας λανθασμένων αντιδράσεων που θα έχουν απροσδόκητη κατάληξη.
Η Δεύτερη Αλήθεια A Second Chance
Σκηνοθεσία:  Susanne Bier
Σενάριο:  Anders Thomas Jensen
Πρωταγωνιστούν:  Nikolaj Coster – Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie, Nikolaj Lie Kaas, Lykke May Andersen
Χώρα: Δανία
Διάρκεια: 104′
Είδος ταινίας : Δράμα

You may also like...