Σύρος Πολιτισμός 2017

Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2017» ανοίγει και πάλι την αυλαία του για να προβάλει την ξεχωριστή ταυτότητα και τον πολιτιστικό θησαυρό του νησιού μας.
Το πρόγραμμά μας φέτος είναι αφιερωμένο ως ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν σπουδαίο άνθρωπο των Τεχνών και των Γραμμάτων, σε έναν άνθρωπο με αστείρευτο ταλέντο και απέραντο ψυχικό πλούτο, σε έναν άνθρωπο που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό πνεύμα, στον μεγάλο Συριανό Μάνο Ελευθερίου.
Για μία ακόμη χρονιά θα παρακολουθήσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, με ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με φόντο την εμβληματική Ερμούπολη, τη μεσαιωνική Άνω Σύρο και τα γραφικά χωριά μας: συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, παραδοσιακές βραδιές και φυσικά τα καθιερωμένα φεστιβάλ.
Σας προσκαλούμε όλους να είστε κοντά μας και φέτος, στηρίζοντας το πρόγραμμά μας με τη παρουσία και τη θετική σας ενέργεια και σας υποσχόμαστε ανεπανάληπτες καλοκαιρινές βραδιές.

You may also like...