ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2022

 Αγαπητοί ,

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και αυστηρών μέτρων λόγω της πανδημίας Covid19 και με προηγούμενα προγράμματα ελαφρώς περιορισμένα σε αριθμό εκδηλώσεων, αλλά δίχως να υπολείπονται σε ποιότητα και καλλιτεχνικό πλουραλισμό, ξεκίνησε και πάλι το ξεχωριστό μας ταξίδι στον κόσμο της Τέχνης, της Ιστορίας και της Παράδοσης.

Από τις 29 Απριλίου με την όπερα Don Giovanni στο κατάμεστο θέατρο Απόλλων, ξεκίνησε με αισιοδοξία το ταξίδι ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2022.

Ξεκίνησε με αέρα ελευθερίας και σε πελάγη καθημερινής κανονικότητας εγγυώντας μοναδικές στιγμές και  αξέχαστες εμπειρίες.

Το φετινό εμπλουτισμένο και ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις. Θεωρώντας ότι θα αποτελέσει μία όαση πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας είναι αφιερωμένο στην επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από την καταστροφή της Μικράς Ασίας και τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τις εστίες τους.

Χρώματα γυναικείων παραδοσιακών ενδυμασιών της Μικράς Ασίας και λεπτομέρεια χρυσοκέντητη ζώνης κοσμούν το εξώφυλλο του φετινού προγράμματος.

Το πρόγραμμα ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2022 θα είναι στη διάθεση του κοινού σε ηλεκτρονική και όχι σε έντυπη μορφή, προκειμένου να επικαιροποιείται έγκαιρα και άμεσα σε περίπτωση αναγκαίων μεταβολών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2022 ΕΔΩ

You may also like...