Κύκλος διαλέξεων για τα παιδιά και τους έφηβους στο δήμο Θεσσαλονίκης

afisa2Συνεχίζεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης ο κύκλος διαλέξεων – συζητήσεων με γενικό τίτλο «Η σωστή κατανόηση και αντιμετώπιση του Παιδιού και του Εφήβου» με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί σε δέκα συναντήσεις, που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2015 και θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο του 2016, με την επιστημονική επίβλεψη της Κλινικής Ψυχολόγου – Ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Αναστασίας Πιμπιλίδου, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Η τέταρτη κατά σειρά διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, στις 18.00, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Πρώην Πολλαπλών Χρήσεων) του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1) με θέμα «Η παιδική σεξουαλικότητα και ψυχανάλυση».
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ στους εκπαιδευτικούς χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για κάθε θεματική ενότητα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

You may also like...