ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΒΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ – ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗ

@savina-evgenia-KIPOTHEATRO (1)H Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη συνδυάζουν παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου με διαχρονικά jazz standards καθώς και με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.
Το εύρος του ρεπερτορίου και η συναρπαστική ερμηνεία της Σαβίνας Γιαννάτου αναπτύσσονται μοναδικά στον καμβά των ευρηματικών μουσικών διασκευών της Ευγενίας Καρλαύτη.
Jazz συγχορδίες αναμειγνύονται στα τραγούδια της Καραϊβικής και της Κάτω Ιταλίας και τραγούδια διεθνών δημιουργών διαδέχονται γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και της Λένας Πλάτωνος, τα οποία αντιμετωπίζονται ατμοσφαιρικά και προσωπικά.
Ταυτόχρονα η ερμηνεία της Ευγενίας Καρλαύτη, εφάμιλλη σπουδαίων γνωστών jazz ερμηνευτριών, συναρπάζει με την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητά της, μεταφέροντάς μας στην Αμερική του ΄50 με έναν  σύγχρονο τρόπο.
 Ένα  διαφορετικό ρεσιτάλ για δύο φωνές και πιάνο, μία μουσική συνομιλία ανοιχτή στην ευφορία του αυτοσχεδιασμού, ανανεώνοντας τη  ουσία των τραγουδιών και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.
Την Δευτέρα 30 Ιουνίου η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη εμφανίζονται στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζηδάκις στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ώρα έναρξης: 21:30
Γενική είσοδος: 12€
Προπώληση εισιτηρίων στο Δισκοπωλείο Αεράκης και στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης
Παραγωγή: PROSPERO Oργάνωση παραγωγής: SOLO EVENT
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
Ταχ.  Δ/νση: Ανδρόγεω 2, Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ:  712 02
Τηλ.: 2813 409 211, 212
Fax: 2810 229 207
e-mail: neolaia@heraklion.gr<mailto:neolaia@heraklion.gr>

You may also like...