ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

KHPOTHEATRO-XATZIDAKIS-650x250Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία μαθητών μουσικής από το Φράιμπουργκ της Γερμανίας, την Κόρινθο και την Κρήτη, η συνεργασία συνεχίζεται και φέτος με πιο πολλές συμμετοχές και πλουσιότερο πρόγραμμα που συνδυάζει αρμονικά κλασσική και ελληνική μουσική. Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Musikschule in Der Altstadt Freiburg διοργανώνουν τη φετινή συναυλία στις 7 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις στις 21:30 με έργα κλασικής και ελληνικής μουσικής (Telemann, Bach, Ζαμπέτας, Χιώτης κ.α.) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Για ακόμα μία φορά, μαθητές κάθε ηλικίας και καθηγητές μουσικής αποδεικνύουν πως η μουσική είναι μία γλώσσα που ενώνει ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες σε μία απόλυτα μη κερδοσκοπική συνύπαρξη. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο με μία καλοκαιρινή συνάντηση τον Αύγουστο στην Κρήτη και μια τον χειμώνα στο Φράιμπουργκ τής Γερμανίας.ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Δημήτρης Πέκας ─ Καθηγητής μουσικός – Βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Δροσουλάκης ─ Σύμβουλος Μουσικής Johanna Moch και Χρύσα Τζάβλα ─ Σολίστ στο βιολί Ελένη Παπασπύρου ─ Πιάνο Και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου.

You may also like...