Συναυλίες που θα γίνουν φέτος στην Ελλάδα

Resizer​Φέτος το μουσικόφιλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει πασίγνωστα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα εμφανιστούν στη χώρα μας, από διαφορετικά μουσικά είδη.
Οι σημαντικότερες εκδηλώσεις, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί:
«Emma Shapplin» – 3 Απριλίου
Σημεία προπώλησης: On Line: www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.
«Deitra Farr & The Soul Gift feat. Raphael Wressnig»- 3 έως 6 Απριλίου
Μία από τις μεγάλες κυρίες και φωνές του αυθεντικού Chicago Blues, η Deitra Farr , θα εμφανιστεί στο Half Note Jazz Club για να τραγουδήσει όπως μόνο εκείνη ξέρει τις μπλουζ και σόουλ μελωδίες.
«Kovacs»- 24 Απριλίου
Η Kovacs, με ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές της θα βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά: στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Votanikos Live Stage και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 25 Απριλίου, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.
«Thurston Moore Band» – 25 Απριλίου
Ο Thurston Moore, τραγουδιστής / κιθαρίστας και ηγετική φυσιογνωμία των «Sonic Youth»,έρχεται στη χώρα μας μαζί με τη μπάντα του για να θα εμφανιστεί το Σάββατο 25 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).
«Skrillex»- 2 Μαίου
Ο πέντε φορές υποψήφιος και τρεις φορές νικητής βραβείου Grammy, «Skrillex» – ο κατά κόσμον Sonny John Moore- έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Gazi Music Hall για μια«ηλεκτρισμένη» βραδιά.
«The Liminanas»- 8 Μαϊου
Οι Liminanas, η μπάντα από το Perpignan της Γαλλίας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το psychedelic / garage rock με τη vintage pop, έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία, στο Fuzz Live Music Club.
«The Stranglers»- 23 Μαΐου
Οι Stranglers, οι θρυλικοί «Men In Black» του πανκ και ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε ποτέ η Βρετανική rock’n’roll σκηνή, επιστρέφουν στην Ελλάδα, στο Fuzz Live Music Club.
«Black Keys»- 30 Μαΐου
Την πρώτη μέρα του μουσικού φεστιβάλ που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια, το Rockwave Festival, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι μοναδικοί Black Keys.
«Robbie Williams»- 20 Ιουνίου
Ο Robbie Williams, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία συναυλία στα πλαίσια του Rockwave Festival 2015, στο Terra Vibe Park . Η συναυλία στην Αθήνα εντάσσεται στο πρόγραμμα της περιοδείας του «Let Me Entertain You Tour 2015».
«Beth Hart»- 30 Ιουνίου
H Beth Hart, τραγουδίστρια/συνθέτρια, υποψήφια για Grammy, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως μία από της μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της εποχή μας, ειδικά στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φέτος το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια μοναδική εμφάνιση, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
«Prodigy, Judas Priest & Rotting Christ»- 4 Ιουλίου
Οι ανατρεπτικοί The Prodigy, ολοκληρώνουν την τρίτη μέρα του Rockwave Festival, ενώ θα εμφανιστούν στην Τerra Stage.
«Judas Priest»
To μέταλ συγκρότημα με την 40ετή πορεία του, που μετρά εκατομμύρια σκληροπυρηνικούς fans θα εμφανιστούν στη Vibe Stage και το Rockwave Festival.
«Rotting Christ»
Με 27 χρόνια στη «συναυλιακή» τους πλάτη και πάνω από 1000 shows, οι Rotting Christ αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα συγκροτήματα της black metal σκηνής.
«Black Label» 24 Ιουλίου
Οι Black Label Society επιστρέφουν στην Ελλάδα και αυτή τη φορά στο TerraVibe, έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο δίσκο τους «Catacombs of the Black Vatican».

You may also like...