Συναυλία Imam Baildi στο Καλό Χωριό την Τρίτη 05/08/2014

imam baildiΤρίτη, 05/08/2014
Παραλία Βούλισμα, Ίστρος, Άγιος Νικόλαος
H παρέα των Imam στήνει άλλη μια καλοκαιρινή μουσική γιορτή στο Istron Vulisma Beach, παίζοντας τις πολυαγαπημένες της μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το καινούριο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Η ακαταμάχητη συνταγή των Imam Baildi είναι γνωστή και δοκιμασμένη: 8 άτομα επί σκηνής κάνουν remixing σε ελληνικά τραγούδια από τις δεκαετίες του ’40, του ’50 και του ’60, συνδυάζοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα αυτών των συνθέσεων με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις, νέους ήχους και τεχνικές παραγωγής: Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.
Ετοιμαστείτε λοιπόν μια συναυλιακή βραδιά-πάρτυ με τους Imam Baildi!
Οι Imam Baildi έχουν κυκλοφορήσει δύο albums από το 2007 μέχρι σήμερα, τα οποία περιλαμβάνονται στο top-10 των European World Music charts. Έχουν εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, μεταξύ των οποίων το περίφημο South By Southwest (SXSW) στο Austin των Η.Π.Α., το Roskilde, το Sziget, το Transmusicales De Rennes και το Lowlands. Έχουν στις αποσκευές τους 2 ευρωπαϊκές περιοδείες, περισσότερες από 100 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, και sold-out εμφανίσεις στην Κωνσταντινούπολη, το Βερολίνο, τη Κοπεγχάγη και τη Ζυρίχη.
Πηγή: CRETEVENTS.gr | Η πολιτιστική ατζέντα της Κρήτης Imam Baildi Live Καλοκαίρι 2014 – Άγιος Νικόλαος – CRETEVENTS http://cretevents.gr/event/imam-baildi-live-kalokairi-2014–agios-nikolaos~7766#ixzz391oDjEVK

 

You may also like...