Συναυλία στον Πολυχώρο Τέχνης Galerie δημιουργών

095c3f2c-5404-442d-b1df-201475618f86Σας καλωσορίζουμε στην 4η χρονιά λειτουργιάς του Πολυχώρου τέχνης Galerie δημιουργών στην Ν.Κηφισιά.

Ξεκινάμε με κέφι και διάθεση για μία ακόμη χρονιά, η Galerie δημιουργών να συνεχίσειτην προσπάθειά της να στηρίζει καλλιτέχνες από όλους τους χώρους και μαζί τους να
δημιουργήσουμε δρόμους που θα μας οδηγήσουν στη δυνατότητα να γυρίσουμε τηνπλάτη στο ψέμα που μας κατακλύζει καθημερινά μέσα από την ΤΕΧΝΗ με επιμονή και υπομονή!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Ο χώρος μας είναι ανοιχτός να αγκαλιάσει νέους δημιουργούς, νέες φωνές έκφρασης καθώς και καταξιωμένους δημιουργούς που το ddταξίδι τους άφησε φρέσκους και ουσιαστικούς μέσα στην ζωή.
Σημαντικά δρώμενα της Τέχνης για 4η χρόνια κοντά σας.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας .

Καλλιτεχνικά υπεύθυνη
Πηγή Λυκούδη
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 14 ‘’ O γύρος του κόσμου σε 30 τραγούδια‏”

Η Μόρφω Τσαϊρέλη με τους συνεργάτες της παρουσιάζουν μια πρωτότυπη μουσική παράσταση,με τραγούδια σχεδόν απ’όλο τον κόσμο .

… ανεβαίνουμε στο υπερωκεάνιο και από τον Πειραιά, ταξιδεύουμε στα λιμάνια της δυτικής Μεσογείου. Διασχίζουμε τον Ατλαντικό, από το Buenos Aires παίρνουμε το τρένο και από χώρα σε χώρα φτάνουμε μέχρι τη Νέα Υόρκη. Στο γυρισμό κάνουμε στάσεις στα Βρετανικά νησιά και στην Ευρώπη πια, μπαίνουμε στο Orient Express για να φτάσουμε μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Eπιστροφή στη Ελλάδα ,και σε αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν το στίγμα τους στο χρόνο…

Συμμετέχουν:

Mόρφω Τσαϊρέλη: Τραγούδι

Άλκηστις Ραυτοπούλου: Πιάνο, πλήκτρα

Φώτης Μυλωνάς: Κιθάρα,μπάσο, πνευστά, μαντολίνο.

Δημήτρης Παπαλάμπρου: κιθάρα,μπάσο

Σωκράτης Γανιάρης: κρουστά
Ώρα Προσέλευσης : 21:15
Ώρα έναρξης: 21:30
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon

You may also like...