Συναυλία με το συγκρότημα ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ στις 8 Σεπτεμβρίου στα Χανιά

sxhma logouΔευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Ώρα : 20.30
Διοργάνωση : Παγκρήτια λέσχη φίλων Παναθηναϊκού <πράσινοι>
Είσοδος : 5 €
Πάνω σε μουσικούς πειραματισμούς, ήρθε το πάντρεμα της κρητικής λύρας με το μπουζούκι, δημιουργώντας κατά βάση έναν φολκλορικό ήχο, θέλοντας όμως να επιτύχουν μια αρμονική συνύπαρξη στην τόσο πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας.
«Επηρεασμένοι από την έντεχνη σκηνή με το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το ροκ στοιχείο να συνυπάρχουν αρμονικά, και βέβαια με ειδικό βάρος στο παραδοσιακό μας τραγούδι που είναι και η μήτρα κάθε μεταγενέστερης έμπνευσης (κατά την γνώμη μας), επιλέγεται το μουσικό μας πρόγραμμα», λένε οι ίδιοι. Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν το 2010 στο Ρέθυμνο σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Έχουν πάρει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε επιλεγμένους χώρους.
Ετοιμάζονται για την πρώτη δισκογραφική τους παρουσία με τη συμμετοχή τους στον δίσκο «Όλα απ την Αρχή» που περιέχει 13 τραγούδια σε στίχους και μουσική του Σάκη Σακελλαρίδη ,υλικό που θα περιλαμβάνει το απόσταγμα της εμπειρίας τους .H κυκλοφορία αυτής της δουλειάς θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες.
Σάκης Σακελλαρίδης : Μπουζούκι, λαούτο, φωνή Λευτέρης Τζαγκαράκης :Λύρα, κρουστά,φωνή Αλεξάνδρα Βεργαδή : φωνή
Γιάννης Κορίνθιος : κιθάρα,φωνή Βαγγέλης Ακριβός: κρουστά Νίκος Χριστόπουλος :Τύμπανα Δημήτρης Βαρούχας :Πιάνο Βαγγέλης Μήτσης :Μπάσο

You may also like...