Συναυλία λήξης του Εργαστηρίου Χάλκινων Πνευστών της Κ.Ο.Α.

XALKINAΤρίτη 30 Ιουνίου, 21:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ
Με μία χαρούμενη συναυλία θα ολοκληρωθεί εορταστικά την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 41, Αθήνα) το φετινό, τρίτο κατά σειρά Εργαστήριο Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2014-15, οι συμμετέχοντες των εργαστηρίων είχαν την ευκαιρία να συνεργασθούν δημιουργικά με τους έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς των Χάλκινων Πνευστών της Κ.Ο.Α., να διδαχθούν από μέλη του Συνόλου “METALLON” και να απολαύσουν για μία ακόμα χρονιά τη χαρά της μουσικής μέσα από την ομαδική εργασία και τη γνωριμία με το ορχηστρικό ρεπερτόριο.
Αυτή ακριβώς τη χαρά επιδιώκουν να μεταδώσουν στο κοινό της συναυλίας τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε έργα μουσικής δωματίου για χάλκινα ή ερμηνεύοντας σόλο κομμάτια του ρεπερτορίου των χάλκινων πνευστών με συνοδεία πιάνου.
Το Σύνολο «METALLON» της Κ.Ο.Α. θα συμπράξει ισότιμα με τους μελλοντικούς του συναδέλφους, δηλαδή τους μαθητές που συμμετείχαν στο μουσικό εργαστήριο σε συνθέσεις των: Purcell, Mozart και Haydn.
Τα μέλη του «METALLON» που δίδαξαν τη φετινή χρονιά είναι οι: Παναγιώτης Καίσαρης, Ιωάννης Καραμπέτσος, Θεοφάνης Βερνίκος (τρομπέτες), Κωνσταντίνος Σίσκος, (κόρνο), Κωνσταντίνος Αυγερινός, Ευάγγελος Καραμπάς, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Ανδρέας-Ρολάνδος Θεοδώρου (τρομπόνια), Γιώργος Ραράκος (τούμπα)
Τρίτη 30 Ιουνίου, 21:00
Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας
Ιπποκράτους 41 Αθήνα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πληροφορίες:
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Τ. 210 7257601-3
Ωδείο Φίλιππος Νάκας
Τ. 210 3634000

You may also like...