Συναντήσεις απρόβλεπτες στο cafe του IANOY

dΤετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 20:30
Κ. Μ. Σταματόπουλος
Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον ιστορικό Κ. Μ. Σταματόπουλο για το ερευνητικό του έργο σχετικά με την Κωνσταντινούπολη, την Μικρά Ασία, το Τατόι και τον θεσμό της βασιλείας.
Είσοδος ελεύθερη.
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά από το παρακάτω link:

Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr
IANOS: Σταδίου 24, Αθήνα, Τ. 210 3217810

You may also like...