Συναντήσεις Απρόβλεπτες στο Cafe του ΙΑΝΟΥ

feΤετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στις 20:30
Ηλίας Μακρής, Ανδρέας Πετρουλάκης, Δημήτρης Χαντζόπουλος
Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τους τρεις σκιτσογράφους της εφημερίδας «Καθημερινή», Ηλία Μακρή, Ανδρέα Πετρουλάκη και Δημήτρη Χαντζόπουλο, για το γέλιο στον καιρό της κρίσης.
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Είσοδος ελεύθερη.
Λίγα λόγια για τις Απρόβλεπτες Συναντήσεις:
Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.
Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες εταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

You may also like...