«Συνάντηση με τον Στέλιο Παρλιάρο»

SteliosΗ Ελένη Ψυχούλη συνομιλεί
με τον αγαπημένο ζαχαροπλάστη
Ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει το Preludio, τη νέα του γλυκιά δημιουργία ειδικά για το Μέγαρο
Valentine goes Megaron
Διήμερο αφιέρωμα (13 & 14/2)
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, 17:00
Τhe M Shop Café
Είσοδος ελεύθερη
Βαθιά επηρεασμένος από τη μαγεία της όπερας, ο Στέλιος Παρλιάρος δημιούργησε ειδικά για το Μέγαρο το Preludio, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μια γλυκιά σύνθεση από διαφορετικά υλικά που εναλλάσσονται και προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Η έμπνευση γεννήθηκε από τον όρο «πρελούδιο: μικρό μουσικό κομμάτι που παίζεται ως εισαγωγή σε μια μεγάλη μουσική σύνθεση. Επίσης, αυτόνομο μικρό έργο με ελεύθερη δομή, αυτοσχεδιαστικού χαρακτήρα».
Θα το παρουσιάσει στο M Shop Café (νέο κτήριο), την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 17:00 (είσοδος ελεύθερη). Όσοι βρεθούν στο Μέγαρο θα απολαύσουν ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας με πιπεράτες νότες, βασισμένο σε συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Επίσης, θα δοκιμάσουν πρώτοι, το Preludio, τη νέα δημιουργία του αγαπημένου ζαχαροπλάστη!
Στη συνέχεια, οι φίλοι των γλυκών απολαύσεων θα παρακολουθήσουν τον Στέλιο Παρλιάρο και τη δημοσιογράφο Ελένη Ψυχούλη σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την προέλευση ονομασιών διάσημων γλυκισμάτων όπως η «Πάβλοβα», η τούρτα «Όπερα», και όχι μόνο! Και όσοι λάτρεις των γεύσεων έχουν απορίες θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στους δύο δημοφιλείς ομιλητές της βραδιάς.
Valentine goes Megaron
Η παρουσίαση της νέας δημιουργίας του Στέλιου Παρλιάρου ειδικά για το Μέγαρο εντάσσεται στο πλαίσιο του διήμερου αφιερώματος Valentine goes Megaron (13 και 14/2). Έτσι, όσοι βρεθούν στο M Shop Café την Κυριακή 14/2 για την παρουσίαση του Preludio, μπορούν να παρακολουθήσουν αμέσως μετά (19:30) τη συναυλία «Love Stories» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, η οποία θα παρουσιάσει, υπό τον Βλαδίμηρο Συμεωνίδη, διάσημες μελωδίες από κλασικές ταινίες με θέμα τον έρωτα. Την πρώτη μέρα του Valentine goes Megaron (13/2), στο επίκεντρο θα βρεθεί ο πιο φλογερός λατινοαμερικάνικος χορός, το tango, σε ένα ολοήμερο αφιέρωμα με δωρεάν μαθήματα, ζωντανή μουσική, κινηματογραφικές προβολές, χάπενινγκ και χορευτικά σόου (συμπαραγωγή με το Tango Acropolis Festivals).
Πληροφορίες
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
210 72 82 333
www.megaron.gr
Επίσης
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

You may also like...