Συγκέντρωση εργασιών για την έκδοση 9ου τόμου επιστημονικής επετηρίδας

thesΠρόσκληση συμμετοχής προς τους ερευνητές, οι οποίοι ασχολούνται με θέματα που αφορούν στην ιστορία της πόλης, απευθύνει το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Κ.Ι.Θ), καθώς ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης των πρωτότυπων εργασιών με σκοπό την έκδοση του 9ου τόμου της Επιστημονικής Επετηρίδας του με τίτλο «Θεσσαλονίκη».  Η συγκέντρωση των εργασιών θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ τα θέματα της Επιστημονικής Επετηρίδας καλύπτουν τους τομείς της Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Λαογραφίας, Γλωσσολογίας, Ιστορίας της Τέχνης, Λογοτεχνίας, Μνημειακής Τοπογραφίας και Πολεοδομίας.
Σύμφωνα με την διαδικασία προβλέπεται ότι:
Οι εργασίες θα παραδίδονται σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή (με γραμματοσειρά Times New Roman, μεγ.12, διάστ.1,0) και δε θα ξεπερνούν τις 20 σελίδες.
Οι εικόνες που ενδέχεται να συνοδεύουν την εργασία θα πρέπει να παραδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο .tif, ανάλυση 300dpi) και να συνοδεύονται από άδεια για τη δημοσίευσή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και προκειμένου να τους αποσταλούν ηλεκτρονικά οι προδιαγραφές συγγραφής των παραπομπών του κειμένου τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις Νικολέτα Μολόχα και Παυλίνα Μαργαρίτου στα τηλέφωνα του Κέντρου Ιστορίας: 2310264-668 & 274-167, e-mail: n.molocha@thessaloniki.gr και po.margaritou@thessaloniki.gr.

You may also like...