στο 4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου

thumb_640Τα µέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ MYPEFKOS σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο 4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου, στους Πεύκους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Νεκταρίου την Κυριακή 18η Σεπτεµβρίου 2016 και ώρα 19:00 όπου θα γίνει λειτουργία σε 4 γλώσσες για χάρη του Αγ. Ευσταθίου, προστάτη του τουρισµού.
Θα λάβουν µέρος Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ιδιώτες επιχειρηµατίες από διάφορα χωριά της Ρόδου εκθέτοντας παραδοσιακά τοπικά προιόντα και εδέσµατα όπως επίσης τοπικά χορευτικά συγκροτήµατα από τη Λίνδο, τα Ποζάρ από τη βόρεια Ελλάδα, τον Πόντο και την Κρήτη για την ανάδειξη των εθίµων και του Πολιτισµού µας.
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MY PEFKOS έχει ήδη προσφέρει ένα µεγάλο έργο στην τοπική κοινωνία από την ίδρυσή της το 2012.
Πιστεύουµε ότι το φεστιβάλ αυτό έχει ιδιαίτερη σηµασία για την περιοχή µας διότι αυξάνει σηµαντικά τη ζήτηση προς τον προορισµό µας, τα δε οικονοµικά οφέλη είναι τεράστια και µας βοηθούν να συνεχίσουµε τα έργα µας για τη βελτίωση και ανάδειξη του τόπου µας όπως επίσης και τη στήρίξη της Κοινωνικής Επιχειρηµατικότητας.
Σας προσκαλούµε λοιπόν να παρευρεθείτε µαζί µε τους άλλους επίτιµους καλεσµένους των τοπικών αρχών µας σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ γεµάτο «Γεύσεις», «Παραδόσεις» και «Πολιτισµό».
Ευχαριστούµε θερµά εκ των προταίρων για τη συµµετοχή σας!

You may also like...