Στολισμός Χριστουγεν.Δένδρου στο Δήμο Νέας Ιωνίας

programma_Xristougenniatikon ekdiloseon_2016«Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δημαρχείου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας»

Τη Δευτέρα 12.12.2016, σε ζεστό και χαρούμενο περιβάλλον, οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο χώρο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και το προσωπικό του Δημαρχείου, υποδέχθηκαν με ζεστασιά τους μικρούς μαθητές, προσφέροντάς τους μελομακάρονα, χυμούς και διάφορες γλυκές λιχουδιές.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από την υποδιευθύντρια, τη δασκάλα των εικαστικών του σχολείου και τις δασκάλες της τάξης τους, με χαρά και ζωντάνια στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα στολίδια που είχαν κατασκευάσει, τραγούδησαν γνωστές μελωδίες των Χριστουγέννων και με πρόσωπα χαμογελαστά αντάλλαξαν ευχές.

Επίσης την Παρασκευή 9.12.2016, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, βρέθηκαν στο κτίριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με δικές τους χειροποίητες κατασκευές. Ο Δήμαρχος και το προσωπικό του Ο.Π.Α.Ν. τους υποδέχθηκαν με ζεστασιά προσφέροντάς τους μελομακάρονα, χυμούς και διάφορες γλυκές λιχουδιές και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.

You may also like...