Στηρίζουμε τον Πολιτισμό με 78 εκδηλώσεις στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας

 

 

 

 

Αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, ο Δήμος Αθηναίων με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)

είναι και πάλι δίπλα στους πολίτες της Αθήνας, στηρίζοντας τον Πολιτισμό.

Από τις 13 Ιουλίου έως τις 10 Οκτωβρίου, με 78 εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας, κάποιες εκ των οποίων με ελεύθερη είσοδο, με καλλιτέχνες, δημιουργούς και μουσικά σύνολα διαχρονικής προσφοράς ο Δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ δημιούργησαν και προσφέρουν στους πολίτες μια όαση πολιτισμού, δίνοντας ραντεβού με κοινό και καλλιτέχνες σε μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού, αλλά και σε έναν ζωτικό χώρο πολιτισμού στην Γκράβα.

Ο ΟΠΑΝΔΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, για τη στήριξη των καλλιτεχνών και των ανθρώπων που εργάζονται στον πολιτισμό, και διαθέτει δωρεάν δύο πολιτιστικούς του χώρους με έμφαση στις γειτονιές, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα: Το θέατρο Κολωνού και το θέατρο Γκράβας, ανοίγουν για μοναδικές βραδιές με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και παραστάσεις χορού.

Ο ΟΠΑΝΔΑ όμως στηρίζει και τους εικαστικούς καλλιτέχνες. Στο Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων η Ιωάννα Πλέσσα παρουσιάζει την εικαστική έκθεση /Performance «Εξαΰλωση», η οποία θα παραμείνει ανοιχτή έως 22 Ιουλίου, ενώ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» δήμου Αθηναίων θα παρουσιαστεί από 14 έως 21 Ιουλίου η έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνας Μπελέκου «Του χρόνου τα περάσματα».

Την αυλαία ανοίγει στο θέατρο Κολωνού στις 13.07 η Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου με σολίστ τους Γιάννη Γεωργιάδη και Αρμπέν Καντέσα, ενώ το θέατρο Γκράβας υποδέχεται την ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή στις 21.07.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα έως τον Οκτώβριο

Πληροφορίες στο www.opanda.gr και στα τηλέφωνα 210-5284851, 210-5284853 και στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας, 210-2011151

Εναρμονιζόμενοι με τον νέο Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), που τέθηκε σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, επιθυμούμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΟΠΑΝΔΑ.

Ο ΟΠΑΝΔΑ χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για παροχή πληροφοριών που αφορούν στο πρόγραμμά του και τα στοιχεία σας ουδέποτε θα διατεθούν σε τρίτους.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε e-mail για τις εκδηλώσεις μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού

και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

Ακαδημίας 50, 106 79 Αθήνα

(: 210 52 84 800

8 www.opanda.gr

You may also like...