ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Και το 3ο Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ επιμένει στην εξωστρέφεια, με δημιουργικές συνεργασίες καταξιωμένων Έλληνων μουσικών και σημαντικών τζαζιστών από το εξωτερικό.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Σε μια «συνάντηση κορυφής» μεταξύ Ανατολής και Δύσης, παράδοσης και πρωτοπορίας, φυσικού και ηλεκτρικού ήχου, ο Τάκης Μπαρμπέρης, ένας από τους καλύτερους Έλληνες κιθαρίστες της τζαζ, συμπράττει με μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία της διεθνούς σκηνής, τον Τουρκοσουηδό σαξοφωνίστα Ιλάν Ερσαχίν ο οποίος μπορεί να καυχάται, μεταξύ άλλων, και για την ανακάλυψη της Norah Jones. Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Σε αυτή τη συναυλία ο καταξιωμένος πιανίστας Σάμι Αμίρης συμπράττει με το βιρτουόζο τρομπετίστα Ρεξ Ρίτσαρντσον. Ο Αμίρης με ένα πλούτο επιρροών στην πιανιστική φαρέτρα του (κλασική, τζαζ, παραδοσιακή μουσική από Ασία, Αφρική, Μαορί, Βαλκάνια κλπ., αλλά και αρχαιοελληνική μουσική) θα βρίσκεται δίπλα στον Καλιφορνέζο τρομπετίστα που έχει συνεργαστεί με θρυλικά ονόματα, όπως ο Ray Charles και η Aretha Franklin.

 

  Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Ένα από τα τρομερά παιδιά της νεότερης βρετανικής τζαζ πλάι σε καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς. Ο Κώστας Θεοδώρου είναι ένας ολοκληρωμένος μουσικός, γέννημα-θρέμμα του βαλκανικού ήχου, της κλασικής τζαζ και των μουσικών του Κόσμου. Σε αυτή τη συναυλία συνεργάζεται με τον εξαιρετικό Βρετανό τρομπετίστα Τομ Άρθουρς, τον οποίο ο Guardian ενέταξε στην πρώτη γραμμή της νέας βρετανικής τζαζ.

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ
Συγγρού 107
117 45 Αθήνα
τηλ.: 213 0 178000
e-mail: info@sgt.gr

Για πληροφορίες σχετικά με εισιτήρια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα εκδοτήρια εισιτηρίων.
Τηλ.: +30 210 900 5 800
Δε-Κυρ: 9:00-21:00
Για τη Διοίκηση επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο.
Τηλ.: +30 213 0 178000 (Δε-Πα: 10:00-17:00)
e-mail:info@sgt.gr

Τιμές εισιτηρίων ανά ημέρα:
18 € | Μειωμ. 10 € | Άνεργοι 5 €

Τιμές Φίλων της Στέγης ανά ημέρα:

14 € | 9 €

ΝΕΟ! Τώρα, για ταχύτερη είσοδο στο θέατρο, μπορούμε να τυπώνουμε μόνοι μας τα εισιτήριά μας, με το σύστημα print@home.

You may also like...