Σε ρυθμούς latin θα χορέψουν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Afisa_LatinΠαράσταση με Ευρωπαϊκούς χορούς και latin θα δώσει το Εργαστήριο Μοντέρνου Χορού του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των «Καλλιτεχνικών Δημιουργιών» της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου.
Είσοδος ελεύθερη.
Ώρα έναρξης 20.30
Λίγα λόγια για το Εργαστήριο Μοντέρνου Χορού
Το Εργαστήριο Μοντέρνου Χορού δημιουργήθηκε το 2012.Απευθύνεται σε ενήλικους αλλά και παιδιά.Το 2014-2015 οι εγγραφές ήταν πάνω από εκατό (102).Φέτος είναι η πρώτη παράσταση που δίνει το εργαστήριο με όλα τα μέλη του. Το 2014 έδωσε παράσταση με άλλα Εργαστήρια της Διεύθυνσης (Μουσικό , Κλασικού Χορού)
Τα τμήματα που έχουν μέχρι σήμερα δημιουργηθεί είναι :
Τμήμα Salsa
Τμήμα Latin και ευρωπαϊκών χορών
Τμήμα Argentine Tango
Τμήμα Oriental – BELLY DANCE
Ο μοντέρνος χορός δεν αποτελεί μόνο μια μέθοδο άσκησης του σώματος αλλά παράλληλα εκφράζει την επιθυμία και τη χαρά για κίνηση. Δίνει την ευκαιρία σε όλους να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα και τις εντάσεις μετατρέποντας τα σε χορό.Με το μοντέρνο χορό η κίνηση αποκτά αρμονία, ενώ παράλληλα το σώμα γυμνάζεται ολοκληρωμένα, αποκτώντας ευλυγισία. Ο Μοντέρνος Χορός αποτελείται από ασκήσεις αερόβιες και πατώματος οι οποίες βοηθούν στην ελαστικότητα του σώματος και από διάφορες τεχνικές που βοηθούν στην ενδυνάμωση και εκγύμναση των μυών. Μέσα από μια σειρά απλών κινήσεων ο μοντέρνος χορός δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη αντίληψη του σώματός μας, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη της προσωπικότητας με στοιχεία αυτογνωσίας και αυτοπεποίθησης.

You may also like...