Σεπτέμβριος στον Κήπο με κλασική μουσική «Μία σερενάτα–Τέσσερις Εποχές»

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ |  ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ | 21/06/2014.  Η Γιορτή της Μουσικής στον Κήπο του Μεγάρου. Academica Athens Orchestra Μουσική διεύθυνση: Νίκος Αθηναίος.

Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές και σπουδαστές!
To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Ορχήστρα  Academica Αθηνών προσφέρουν 100 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία «Μια σερενάτα-Τέσσερις εποχές» που πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.) στον Κήπο του Μεγάρου. Τα δωρεάν εισιτήρια διατίθενται σε μαθητές Μουσικών Σχολείων, σπουδαστές Ωδείων, φοιτητές Μουσικών Τμημάτων Πανεπιστημιακών Σχολών καθώς και στους δασκάλους και καθηγητές τους. Οι υπεύθυνοι των παραπάνω φορέων παρακαλούνται να συγκεντρώσουν τον αριθμό των ενδιαφερομένων και να επικοινωνήσουν με το Μέγαρο (τηλ.: 210-7282333) για την παραλαβή των εισιτηρίων.
Ο τίτλος της συναυλίας –«Μία σερενάτα–Τέσσερις εποχές»– είναι εμπνευσμένος από την ατμοσφαιρική Σερενάτα για έγχορδα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και από τις κοσμαγάπητες Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι, δύο από τα έργα που θα παρουσιάσει η Academica υπό τη διεύθυνση του γνωστού μαέστρου Νίκου Αθηναίου. Tα σολιστικά μέρη στις Τέσσερις εποχές θα ερμηνεύσει ο καταξιωμένος βιολονίστας Γιάροσλαβ Τοκάρεβ.
Συμπαραγωγή ΜΜΑ & «Ερατώ» Μουσικός Σύλλογος Αθηνών
Προπώληση εισιτηρίων: 12 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 €
Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 8:30 μ.μ.
Εισιτήρια πωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου
Για περισσότερες πληροφορίες
210 72 82 333
www.megaron.gr
Επίσης
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

You may also like...