Σεμινάριο Feldenkrais: η σχέση των ματιών με τη σπονδυλική στήλη με την Ulrike Hasbach-Doussis

seminarioΠώς μπορεί η βαθιά χαλάρωση των ματιών να χαμηλώνει τον μυικό τόνο σε όλο το σώμα; Ποιό ρόλο παίζουν οι κινήσεις των ματιών για την αισθήση άνεσης στον αυχένα, τους ώμους και ολόκληρη την σπονδυλική στήλη;
Στο σεμινάριο αυτό θα εξερευνήσουμε αυτές τις ερωτήσεις και έτσι θα βελτιώσουμε τον συντονισμό, την ευελιξία και την ισορροπία όλου του σώματος.
Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.
Η Ulrike Hasbach-Doussis είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Μουσικής και Θεάτρου του Αμβούργου, πιστοποιημένη δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais (Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais Παρίσι, 1994) και διοργανώτρια της πρώτης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais στην Ελλάδα (2012-2015). Σήμερα διδάσκει τη μοναδική αυτή προσέγγιση ανθρώπινης ανάπτυξης, κίνησης και μάθησης με αμείωτο ενθουσιασμό στη Γερμανία, κι από το 2001 και στην Ελλάδα. Ζει κι εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου παραδίδει ατομικά και ομαδικά μαθήματα και σεμινάρια Feldenkrais, με έμφαση στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής και προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών της. Παραδίδει τακτικά σεμινάρια  της μεθόδου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη (www.feldenkrais.gr).
Πότε: Σάββατο 11/6/2016
Ώρα: 12.00-15.00
Πού: Κινητήρας
Κόστος: 30 €
Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο info@kinitiras.com
Κινητήρας-Artistic Network for Performing Arts
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
info@kinitiras.com
www.kinitiras.com
Facebook page: Kinitiras

You may also like...