Σεμινάριο Feldenkrais: Ανάλαφρη μέση με την Ulrike Hasbach-Doussis

feldenkraisΣεμινάριο Feldenkrais: Ανάλαφρη μέση με την Ulrike Hasbach-Doussis

Ο σημερινός καθιστικός τρόπος ζωής φέρνει συχνά επιβάρυνση στην περιοχή της μέσης. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πώς να ξεφορτώσουμε τη μέση ανακαλύπτοντας τη σύνδεσή της με τη λεκάνη και τη σπονδυλική στήλη. Θα χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο “magic roller” που μπορεί να εφαρμοστεί στη συνέχεια και στο σπίτι.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια κουβέρτα ή μια μεγάλη πετσέτα.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

Η Ulrike Hasbach-Doussis είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Μουσικής και Θεάτρου του Αμβούργου, πιστοποιημένη δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais (Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais Παρίσι, 1994) και διοργανώτρια της πρώτης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais στην Ελλάδα (2012-2015). Σήμερα διδάσκει τη μοναδική αυτή προσέγγιση ανθρώπινης ανάπτυξης, κίνησης και μάθησης με αμείωτο ενθουσιασμό στη Γερμανία, κι από το 2001 και στην Ελλάδα. Ζει κι εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου παραδίδει ατομικά και ομαδικά μαθήματα και σεμινάρια Feldenkrais, με έμφαση στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής και προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών της. Παραδίδει τακτικά σεμινάρια της μεθόδου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη.

Πότε: Σάββατο 22/11/2014
Ώρα: 11.00-14.00
Πού: Κινητήρας studio
Κόστος: 30 €
Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο info@kinitiras.com
Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
info@kinitiras.com
www.kinitirastudio.com
Facebook page: Kinitiras-Studio
Twitter: https://twitter.com/KINITIRAStudio

You may also like...