Ρεσιτάλ με τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη και την Γαλλίδα πιανίστα Mélisande Sinsoulier στα Χανιά

“Se vuol ballare…”

Ρεσιτάλ με τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη και την Γαλλίδα πιανίστα Mélisande Sinsoulier. Ένα μουσικό ταξίδι από την Νάπολη του 18ου αιώνα μέχρι το Μπουένος Άιρες του 20ου αιώνα, με αποσπάσματα από όπερα και χορευτικές tango μελωδίες.
Θα παιχθούν έργα των:
Giovanni Battista Pergolesi, Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Παύλου Καρρέρ, Sergey Rachmaninoff, Giuseppe Verdi, Mάνου Χατζιδάκι, Mariano Mores, Luciano Leocata, Virgilio Expósito, José Canet, Lucio Demare, Aníbal Troilo, Astor Piazzolla.
Ο Μάνος και η Mélisande συνεργάζονται την περίοδο 2018-2019 και έχουν πραγματοποιήσει μουσικές εμφανίσεις στο Ηράκλειο. Πρόσφατα πραγματοποίησαν ρεσιτάλ με αποσπάσματα από Ορατόριο και Όπερα στον Αγ. Πέτρο των Δομινικανών, σε διοργάνωση του Μουσικού Συλλόγου “Απόλλων” στο πλαίσιο της “2ης Μουσικής Τριλογίας” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων & Τοποθεσιών στις 18 Απριλίου. Στις 23 Ιουνίου 2019 θα έχουν την τιμή να συμμετάσχουν στο σημαντικό διεθνές φεστιβάλ κλασσικής μουσικής “Caza dei Mezzo” στο Μακρύ Γιαλό.

13|06|2019
ΚΑΜ, ώρα 21.30
Είσοδος : 7 €

You may also like...