Ραγκουτσάρια 2015

“Εργαστήρι Ραγκουτσαριών”

Σκεφτόμενοι ότι η πρόκληση μιας συνάντησης ανθρώπων από διαφορετικά καλλιτεχνικά περιβάλλοντα, έχοντας ως κοινή δράση τους έναν χώρο πρωτόγνωρο για τους ίδιους αλλά και για εμάς τους διοργανωτές, είναι από μόνη της μία πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιδέα. Έτσι, η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων επιχειρεί να δημιουργήσει το εργαστήριο τοπικών καλλιτεχνών στο πλαίσιο του θεσμού “Ραγκουτσάρια 2015”.
Οι τοπικοί καλλιτέχνες διαφόρων μορφών τέχνης, με αυτή τη καλλιτεχνική συνάντηση και μέσα από τον εθελοντισμό, θα αναδείξουν κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό που θα αποτελέσει τον εορταστικό διάκοσμο των “Ραγκουτσαριών” στις 6,7 & 8 Ιανουαρίου του νέου έτους.
Το εργαστήριο “Ραγκουτσαριών” θα λειτουργήσει σε ένα χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Καστοριάς στους καρναβαλιστές για δύο μήνες (Νοέμβριο, Δεκέμβριο) επί της οδού Παλαιολόγου (τέως πρόνοια).
Ενθαρρύνουμε όλους τους τοπικούς καλλιτέχνες και όλους τους πολίτες με καλλιτεχνικές ανησυχίες ανεξαρτήτου ηλικίας, να αντιμετωπίσουν ως μία δημιουργική πρόκληση το γεγονός αυτό, και τους προσκαλούμε σε συνάντηση την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στην Αντιδημαρχία Πολιτιστικών Εκδηλώσεων & ώρα 18:30.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο Πολιτισμού Αθ.Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση τηλ. 2467028999.

Με εκτίμηση ,
Δήμος Καστοριάς
Γραφείο Αντιδημάρχου Τουρισμού-Αθλητισμού-
Επιχειρηματικότητας-Παραδοσιακών
Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Ταχ.Δ/νση :Αθ.Διάκου 1, T.K. 52100 Καστοριά
Τηλ.(+30)2467029630,2467028999
Τηλ./Φαξ. (+30)2467022655
E-mail:antidimarxiapolitismou@gmail.com<mailto:E-mail%3Aantidimarxiapolitismou@gmail.com>

You may also like...