«Πόλις» πολιτιστικό ημερολόγιο – ΦΕΞ

cccccccccc«Πόλις» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017   ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ / το πολιτιστικό δίκτυο Από το 1952 η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης οργανώνει σειρά δραστηριοτήτων με στόχο την ενεργή συμμετοχή και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα πολιτισμού. Διαμορφώνει τον ετήσιο προγραμματισμό των εκδηλώσεών της έχοντας ως στόχο την καλύτερη οργάνωση αλλά και την σωστότερη ενημέρωση. Για το 2017 ετοίμασε το πολιτιστικό ημερολόγιο πρόγραμμα με τίτλο Πόλις μια σπουδή στην πόλη  /  μια σπουδή για την Ξάνθη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017
Περιλαμβάνει περισσότερες από 300 εκδηλώσεις το χρόνο  σε εβδομαδιαίο προγραμματισμό αλλά και με την μορφή φεστιβάλ, καθώς και προτάσεις από τις δράσεις των εργαστηρίων αλλά και άλλων φεστιβάλ της περιοχής μας.

Κυκλοφορεί  από τη ΦΕΞ

Έγχρωμο – 256 σελ – 3000 τεμάχια

Κυκλοφορία:  αρχές Δεκέμβρη 2016

Τιμή 3€ οικονομική ενίσχυση του Μουσείου

Ποια είναι η ΦΕΞ;

Τι είναι το πολιτιστικό δίκτυο;

Τι μπορείτε να παρακολουθήσετε για το 2017…

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017  περιλαμβάνει

Μέρος 1ο :  Πολιτιστικό δίκτυο Ξάνθης  / ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Μια γνωριμία με τον παλαιότερο, μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο φορέα της περιοχής μας. Γνωρίστε τη δομή, τη λειτουργία του, τα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά του προγράμματα.  Οργανώστε τον ετήσιο πολιτιστικό σας προγραμματισμό για το 2017.

Μέρος 2ο  : Πόλις, μια σπουδή στην πόλη  / μια σπουδή για την Ξάνθη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017

Ξεφυλλίστε το δεύτερο μέρος «του ημερολόγιου» με όλες τις αναφορές για τις γιορτές, αργίες, αλλά πρωτίστως για τις πολιτιστικές δράσεις που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στην περιοχή μας. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κείμενα, χρήσιμες πληροφορίες, για μετακινήσεις, διαμονές, συλλόγους κ.λπ.

Το θέμα του φετινού μας προγράμματος είναι η «πόλις». Με τη βοήθεια των καλεσμένων μας, θα προσπαθήσουμε να  προσεγγίσουμε και να κατανοήσουμε τις πόλεις και να αναγνωρίσουμε τη δική μας, την Ξάνθη.

 

You may also like...