Προτάσεις για τους Λάτρεις της Μουσικής 2018-2019

Είστε Λάτρεις της Μουσικής; Του χορού; Του θεάτρου; Όλων των τεχνών; Θέλετε να προγραμματίσετε τι θα δείτε και τι θα ακούσετε αυτή την καλλιτεχνική περίοδο;

Το Μέγαρο δίνει μια ξεχωριστή δυνατότητα φέτος στο κοινό: όλοι μπορούν να επιλέξουν τις δικές τους διαδρομές μέσα από έναν ειδικά σχεδιασμένο καλλιτεχνικό χάρτη. Ταξίδια στο πιάνο, το ακορντεόν, το εκκλησιαστικό όργανο, τη φωνή, την τζαζ και τη ροκ, στις μουσικές του κόσμου, σε παραστάσεις για παιδιά και γονείς, αλλά και στους μεγάλους ερμηνευτές, το χορό, το μουσικό θέατρο και πολλά ακόμα.

 Για να απολαύσετε τις εκδηλώσεις που προτιμάτε, σας προτείνουμε να κάνετε τις επιλογές σας, όσο η φετινή καλλιτεχνική σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της!

Η επιλογή μίας ή περισσοτέρων θεματικών κατηγοριών εκδηλώσεων, χωρίς την καταβολή συνδρομής, συνοδεύεται από μια σειρά πλεονεκτημάτων που όλοι θα λατρέψουν:

  • Ειδικά επιμελημένες θεματικές κατηγορίες

Με γνώμονα τις ποικίλες αισθητικές αναζητήσεις του κοινού, το Μέγαρο, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, διαμόρφωσε και προτείνει πακέτα εκδηλώσεων ανά θεματική κατηγορία (Όπερα, Μουσική Δωματίου, Τζαζ & Ροκ, Για Παιδιά και Γονείς κ.ά.) αλλά και ιδιαίτερους συνδυασμούς μουσικής – θεάτρου – χορού κτλ.

  • Προτεραιότητα στην εξασφάλιση εισιτηρίων

Με την έγκαιρη επιλογή μίας ή περισσοτέρων κατηγοριών εκδηλώσεων, οι Λάτρεις της Μουσικής εξασφαλίζουν από την αρχή της καλλιτεχνικής περιόδου την προκράτηση εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις που επιθυμούν, πριν από την έναρξη προπώλησης για το κοινό.

  • Προτεραιότητα στην επιλογή θέσης

Με το δικαίωμα προκράτησης εισιτηρίων, επιλέγουν τις θέσεις που επιθυμούν, πριν από την έναρξη προπώλησης για το κοινό.

  • Εκπτώσεις εισιτηρίων

Κερδίζουν 15% έκπτωση στην τιμή εισιτηρίου κάθε πακέτου εκδηλώσεων.

  • Ευκολίες πληρωμής

Έχουν δυνατότητα εξόφλησης σε τρεις άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

  • Δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου

Σε περίπτωση κωλύματος, μπορούν να αλλάξουν ένα εισιτήριο από το επιλεγμένο πακέτο εκδηλώσεων, με εισιτήριο άλλης εκδήλωσης της επιλογής τους.

 Πληροφορίες  210 72 82 333

http://www.megaron.gr/default.asp?pid=359&la=1

http://www.megaron.gr/files/LatreisthsMousikisentypo.pdf

You may also like...