Προσκοπικό Φεστιβάλ 100

affffΗ Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κέρκυρας στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων κερκυραϊκού Προσκοπισμού [1915-2015] διοργανώνει «Προσκοπικό Φεστιβάλ» στην Πάνω Πλατεία την ερχόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου (10:00-16:00).
Οι Πρόσκοποι της Κέρκυρας προσκαλούν κάθε Κερκυραία και Κερκυραίο να συμμετέχουν ώστε να γνωρίσουν τον Προσκοπισμό και να νιώσουν στιγμές χαράς μαζί με μας, την πρώτη Κίνηση νέων στο νησί μας τα τελευταία 100 χρόνια.
Το «Προσκοπικό Φεστιβάλ 100» μέσα από την προσκοπική τεχνική και το παιγνίδι έχει σκοπό να προάγει την προσκοπική μέθοδο διαπαιδαγώγησης και να προσφέρει ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους με μια σειρά από εκπληκτικά παιγνίδια άμιλλας και περιπέτειας. Μεγάλες κατασκευές, πύργος αναρρίχησης, γνωριμία με τις Ειδικότητες Ναυτοπροσκόπων και Αεροπροσκόπων και πολλές εκπλήξεις είναι μερικά από όσα θα σας περιμένουν στο φεστιβάλ. Ακόμα και αν ήσουν Παλαιός Πρόσκοπος θα βρεις τη δική σου γωνιά γεμάτη αναμνήσεις!
Το Φεστιβάλ θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συμμετέχετε στην πανελλήνια δράση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων «Μια βάρκα φάρμακα για τους πρόσφυγες» προσφέροντας κύρια αντιβιοτικά, παυσίπονα και δερματολογικές αλοιφές που θα βοηθήσουν μέσω των «Γιατρών του Κόσμου» στην περίθαλψη πολλών προσφύγων στη χώρα μας αλλά και να ενημερωθείτε για το πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης της προσκοπικής οικογένειας και της τοπικής αγοράς “Scout Discount”. Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και υποστηρίζεται από το Δήμο Κέρκυρας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

You may also like...