Προβολή ταινίας στον θερινό κινηματογράφο΄΄Δημήτριος Ζωηρός΄΄

Μια απίστευτη κωμωδία σας περιμένει στις 24 και 25 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.
Ο Αρχιτσιγκούνης (Radin)
Ο Φρανσουά είναι πέρα για πέρα τσιγκούνης. Το οποιοδήποτε έξοδο τον πανικοβάλλει, οι οικονομίες είναι γι’ αυτόν η απόλυτη ευτυχία, η αποταμίευση το νόημα της ζωής. Έχει οργανώσει την καθημερινότητά του έτσι ώστε να μην ξοδεύει ούτε ένα ευρώ παραπάνω απ’ ό,τι χρειάζεται – ακόμη κι όταν πραγματικά το χρειάζεται.
Οι ισορροπίες στην ολιγαρκή του ζωή, όμως, θα ανατραπούν τελείως όταν ερωτευτεί μια γοητευτική γυναίκα αλλά και όταν γνωρίσει την κόρη του, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε μέχρι σήμερα. Ο Φρανσουά αποφασίζει να κρύψει την εμμονή του με τις οικονομίες από τις δύο γυναίκες κι έτσι ξεκινά μια σειρά από ξεκαρδιστικά γεγονότα και γκάφες. Γιατί μπορεί τα ψέματα να είναι βολικά, αλλά μερικές φορές πρέπει να πληρώσεις το τίμημα. Ένα πολύ, πολύ υψηλό τίμημα…
Αποτελεί δίχως αμφιβολία την κορυφαία κωμωδία του καλοκαιριού και έρχεται να μας αποδείξει πόσο… κακό κάνει στην ζωή μας η μιζέρια !!!
Σκηνοθεσία : Φρεντ Καβαγέ
Πρωταγωνιστούν: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιντ,Πατρίκ Ριντρεμόντ, Κριστόφ Κανάρ, Κριστόφ Φαβρ, Καρινά Μαριμόν
Χώρα: Γαλλική ταινία
Διάρκεια: 89′
Είδος ταινίας : Κωμωδία

You may also like...