Προβολή ταινίας στον Δημοτικό Κινηματογράφο΄΄Κήπος΄΄

Οι ασύλληπτες διακοπές του Λουί Ντε Φινές
Από Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 έως Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017
Χώρος : Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
16-17|08, 21.00
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Οι ασύλληπτες διακοπές του Λουί Ντε Φινές
του Ζαν Ζιρώ, με τον Λουί Ντε Φινές
Διάρκεια 85 λεπτά
Ο σπουδαιότερος –ever- κωμικός του γαλλικού σινεμά, ο μέγας Λουΐ Ντε Φινές πρωταγωνιστεί στο αποκορύφωμα της καριέρας του, σε μια σπαρταριστή κωμωδία κομμένη και (γ)ραμμένη στα μέτρα του! Εμφανίζεται στο ρόλο του Κυρίου Σαρλ Μποσκιέ, ενός αυταρχικότατου διευθυντή ενός αυστηρού γαλλικού οικοτροφείου που ανακαλύπτει έξαλλος ότι ο γιος του, Φιλίπ, έχει αποτύχει σε όλα τα μαθήματά του παταγωδώς.
Δεν του μένει άλλη λύση από το να στείλει τον αμελή κανακάρη του με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών για μετεκπαίδευση στην Αγγλία και να δεχθεί την Σίρλεϊ, κόρη ενός πλούσιου παραγωγού ουΐσκι, στη θέση του. Ο άτακτος Φιλίπ όμως έχει άλλα σχέδια. Έτσι στέλνει στη θέση του τον Μισονέ, ένα χοντρούλη συμμαθητή του κι εκείνος φεύγει για καλοκαιρινές διακοπές σε ένα γιοτ, με τους φίλους του.
Συμπτωματικά θα γνωρίσει την Σίρλεϊ , τα δυο παιδιά θα ερωτευθούν, ο Μποσκιέ θα τους ανακαλύψει, και θα αναγκαστεί να τους ακολουθήσει κρυφά στην Σκοτία προσπαθώντας να ακυρώσει τα σχέδια τους και να πείσει τον ατίθασο γιο του να γυρίσει πίσω…Μια σπαρταριστή κωμωδία από αυτές που εχουν μείνει χαραγμένες με χρυσά γράμματα στην ιστορία του εμπορικού γαλλικού σινεμά!
Γενική είσοδος : 5 €
Ελεύθερη είσοδος :
Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας)
ΑΜΕΑ
Πολύτεκνοι (με επίδειξη κάρτας)
Ενήλικες άνω των 65 ετών

You may also like...