ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ

SIFNOS_PROVLIMATA_YDRODOTHSHSΟ Δήμος Σίφνου ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους δημότες και τους επισκέπτες του νησιού για τα σοβαρά προβλήματα υδροδότησης, που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες ώρες σε πολλούς οικισμούς του νησιού. Σας ενημερώνουμε, ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκε μεγάλη διαρροή λόγω δολιοφθοράς στους 2 κεντρικούς αγωγούς ύδρευσης που υδρεύουν το Φάρο, τη Χρυσοπηγή και τα Εξάμπελα.
Οι εν λόγω αγωγοί βρέθηκαν σπασμένοι, πιθανότατα από γεωργικό εργαλείο, σε πολλά σημεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσει η κεντρική δεξαμενή ύδρευσης στου «Καδέ» και να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης και σε άλλους οικισμούς (κυρίως στο Κάστρο) Το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου από τις 3 τα ξημερώματα εργάζεται προς αποκατάσταση της ζημιάς. Για το συμβάν έχει κατατεθεί ήδη μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου, από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Σταυριανό.
Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην σημειωθεί εκ νέου πρόβλημα στην υδροδότηση των οικισμών του Αρτεμώνα (κυρίως στο Πάνω Πετάλι).
Ζητάμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
Σίφνος, 12.08.14
Ο Δήμαρχος Σίφνου
Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

You may also like...