Πορεία Αγάπης

Το «Μπακάλικο» της Συλλογικής Πορείας Αγάπης κλείνει φέτος τα Χριστούγεννα 5 χρόνια!
Μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή σας στο Έργο μας όλα αυτά τα χρόνια θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε, εφόσον το θέλετε, στο προγραμματισμένο Χριστουγεννιάτικο “Μπακάλικο” και να μοιραστείτε και πάλι μαζί μας την προσπάθεια αυτή, συνεισφέροντας την βοήθεια και την αγάπη σας σε τρόφιμα, προς τις οικογένειες που βρίσκονται σε δυσκολία, λόγω ανεργίας, ασθενειών, ορφάνιας και φτώχιας. Για το προσεχές “Μπακάλικο” θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες 195 οικογενειών, (615 άτομα εκ των οποίων τα 215 είναι παιδιά), γι’ αυτό και κάθε προσφορά, όσο μικρή κι αν είναι, πιστεύουμε πως είναι πολύτιμη.
Σεβόμενοι πάντα την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας αυτών, Θα συγκεντρώσουμε τα τρόφιμα την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου από τις 5 μ. μ. έως τις 8 μ.μ., θα τα συσκευάσουμε ανάλογα με τα μέλη και τα παιδιά κάθε οικογένειας την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί, και θα τα παραδώσουμε στις οικογένειες την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου από τις 3μμ έως τις 8μμ.
Αυτή την φορά δεν θα χρειαστούμε αλεύρι και ρύζι καθώς η ανάγκη σε αυτά τα είδη έχει καλυφθεί.
Θερμή παράκληση: να τηρηθεί το ωράριο παραλαβής καθώς θα προσφερθεί κρέας στις οικογένειες και δεν υπάρχει η δυνατότητα φύλαξής του σε ψυγείο.Όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α και Χαρ. Τρικούπη στον 3ο όροφο.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε και αυτή την φορά κοντά μας!
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη στις καρδιές μας!
Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση για το έργο της Συλλογικής Πορείας Αγάπης, επισκεφθείτε το  σάιτ www.poreiaagapis.gr ή τηλεφωνήστε μας : Λάμπρος Κουλελής 6945598487 & Νάστια Γιαννοπούλου 6972836627.

You may also like...