Πολιτιστικό Φεστιβάλ

politistikokalokeriΤο μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ της Κρήτης για το 2015 πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πανέμορφο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης από την Τετάρτη 2 έως την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.
Ο χώρος που διοργανώνεται το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου, είναι ένα πανέμορφο πέτρινο θεατράκι περιορισμένων θέσεων στην περιοχή του Ηρακλείου στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Το Αρκαλοχώρι απέχει από το Ηράκλειο 15-20 λεπτά με αυτοκίνητο και είναι ένα από τα ορεινά χωριά του Ηρακλείου.
Προτείνουμε να έχετε μαζί σας ελαφρύ μπουφάν για να απολάυσετε καλύτερα τα θεάματα. Στο χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε σε ιδιαίτερα καλές τιμές φαγητό και ποτό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου
Μουσικοχορευτική Παράσταση
Κρήτη- Πελοπόννησος
«Ένα βράδυ μαζί»

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου
Μίλτος Πασχαλίδης
«20 χρόνια»
«Ότι αγαπάς δεν τελειώνει»

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου
Μπάμπης Στόκας
Πάνος Κατσιμίχας
Κίτρινα Ποδήλατα

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου
Imam Baildi

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου
Μιχάλης Τζουγανάκης

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου
Παιδιή Θεατρική Παράσταση
«Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία»

Διατίθενται περιορισμένα εισιτήρια για τις 4 μέρες του φεστιβάλ στην προνομιακή τιμή των 25.00€. Τα μονοήμερα εισιτήρια κοστίζουν 10.00€. Η Μουσικοχορευτική παράσταση της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου & η Παιδική Θεατρική Παράσταση της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου είναι δωρεάν για όλους. Παιδιά κάτω των 10 ετών έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα θεάματα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου.
Οι πύλες ανοίγουν από τις 19.30. Ώρα έναρξης συναυλίας 21.30. Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η παιδική θεατρική παράσταση « Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία» ξεκινάει στις 20.00.

You may also like...