Πολιτιστικό Αντάμωμα 2015

T19_PSILORETHSΟ Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Ο Ψηλορείτης” σας προσκαλεί στο διήμερο 15ο “Πολιτιστικό Αντάμωμα” σε μία Γιορτή Χαράς και Πολιτισμού. Η ανάπτυξη του πολιτισμού, η διατήρηση της παράδοσης και πνευματικής μας κληρονομιάς, αλλά και η συνεργασία με άλλους λαούς, αποτελούν βασικούς στόχους της εκδήλωσης αυτής.
Μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τα ήθη και τα έθιμα άλλων λαών και να καμαρώσουμε τις νέες και τους νέους που κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις, δυναμώνοντας τις ρίζες του πολιτισμού, την φιλία και την ειρήνη των λαών.
Από το Μεξικό φιλοξενούμε φέτος το καταπληκτικό συγκρότημα “Nahui Ollin” και από τη Θεσσαλονίκη τον Πολιτιστικό Ποντιακό Σύλλογο Καλαμαριάς “Οι Μιθριοί”. Χορευτικές ομάδες του “Ψηλορείτη” θα παρουσιάσουν κρητικούς παραδοσιακούς χορούς και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.Ο  Χ.Ο.Χ. “Ο Ψηλορείτης” μέσα στα 35 χρόνια της πορείας του έχει προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, έχει ταξιδέψει σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική) με μικρούς και μεγάλους χορευτές με πολλές διακρίσεις και βραβεία σε Διεθνή Φεστιβάλ. Είναι μέλος του Ελληνικού Εθνικού τμήματος C I O F F, και μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης Λαϊκής Τέχνης I.O.V. της UNESCO.
Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα : 21.00
Συνδιοργάνωση : Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο Ψηλορείτης» – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ
Είσοδος : ελεύθερη
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ»
«1980 – 2015» 35 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2015

You may also like...