ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

EORTASMOSΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/07/2014
Ώρα 19:30μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λέρου – Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ.Παϊσίου με την συμπαράσταση του Ιερού Κλήρου του νησιού.
Μετά το τέλος του εσπερινού θα γίνει λιτάνευση της ιεράς εικόνας, συνοδείας των αντρών της ΥΝΤΕΛ του ιερού κλήρου, των τοπικών αρχών και του πιστού λαού.
ΠΕΜΠΤΗ 17/07/2014
Ώρα 08:00 π.μ. Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.
Ώρα 19:00 μ.μ. Θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Εορτάζοντα Ιερό Ναό και θα γίνει αναφορά στο βίο της Αγίας Μαρίνας.
Παρακαλείται το Αστυνομικό τμήμα Λέρου όπως μεριμνήσει για την λήψη μέτρων τάξης κατά την λιτάνευση της ιεράς εικόνας δια της παραλιακής οδού – το λιμάνι της Αγ. Μαρίνας – το Αστυνομικό τμήμα Λέρου και την επάνοδος της εις Ιερό Ναό.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 19/07/2014 και ώρα 20:30 παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία στο παραδοσιακό γλέντι που θα γίνει στην πλατεία της Παναγίας του Κάστρου με δωρεάν κρασί. Το γλέντι διοργανώνει ο Δήμος και ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού Πολιτισμού Λέρου.
Είσοδος ελεύθερη.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 23/07/14 και ώρα 21:00 μ.μ στην ¨ Γιορτή Αλωνάρη- Αγρότη ¨ που διοργανώνει ο Δήμος και ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού Πολιτισμού Λέρου στην Γούρνα με λέρικο γλέντι δωρεάν κρασί και παραδοσιακούς μεζέδες.
Είσοδος ελεύθερη.

 

You may also like...