«ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival»

Για τρεις ημέρες, από τις 30 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου, ο χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς ανοίγει, γεμίζει καλαθάκια και καρό τραπεζομάντηλα και υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν διαφορετικά έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς χώρους.
Μουσική και σινεμά, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πικ-νικ, αυτός είναι ο άξονας του προγράμματος του «ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival» το οποίο, όπως κάθε χρόνο, παρουσιάζει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα της πόλης, ενώ η κάθε ημέρα κλείνει με την προβολή μίας ταινίας στον πιο απροσδόκητο θερινό κινηματογράφο της πόλης!
Παράλληλα, στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται και προβολές ταινιών μικρού μήκους που φέτος επιλέγει το Animasyros.
Πικ νικ, σινεμά και άλλες εκδηλώσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στη Ρωμαϊκή Αγορά καθώς για έκτη χρονιά διοργανώνεται το «ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival» σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης.
Τί να φέρω μαζί μου
Για τους ΠΙΚ ΝΙΚερς δεν χρειάζονται συμβουλές, απλά αυτοσχεδιάστε. Τραπεζομάντηλα, καλάθια, μεζέδες και τα ποτά σας ανά χείρας.
Είσοδος: Για να απολαύσει κανείς αυτή την εμπειρία του καλοκαιρινού αστικού πικ-νικ σε αυτό τον μοναδικό χώρο, θα χρειαστεί 3 Ευρώ (ανά ημέρα).

You may also like...