Πεμπτη 13 Αυγούστου 2015 «Ο μικρός πρίγκιπας» στο κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις»

afisaΤο «Θέατρο Μορφές» έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει το αριστούργημα του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας» την Πέμπτη 13 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις». Είναι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στον κόσμο, αφού έχει μεταφραστεί σε 250 γλώσσες και έχει πουλήσει 140 εκατομμύρια αντίτυπα. Ένα έργο ύμνος στην αθωότητα του απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.
ΕΊΣΟΔΟΣ: 7€
Γεμάτος μηνύματα και συμβολισμούς «ο Μικρός Πρίγκιπας» θα μας ζεστάνει με όμορφα συναισθήματα αφού όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα μικρό πρίγκιπα. Τα παιδιά θα διαπιστώσουνε ότι όντως οι μεγάλοι είμαστε «περίεργα πλάσματα» και εμείς θα θυμηθούμε τα χρόνια της αθωότητας, τότε που ήμασταν παιδιά.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Μανιδάκη, Σίμος Χριστοδούλου, Γιάννα Κεφάλα, Γιάννης Παραουλάκης, Γιάννης Πανταγιάς, Δομήνικος Ταβερναράκης
Η διασκευή και η σκηνοθεσία γίνεται από τη Γιάννα Κεφάλα, τα σκηνικά από το Σίμο Χριστοδούλου, οι φωτισμοί και ο ήχος από τον Νίκο Αρετάκη, τα κοστούμια από την Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς, οι χορογραφίες από τη Χαρά Καράλη, ενώ ζωντανά μουσική παίζει ο Γιάννης Παραουλάκης.

You may also like...