Παρουσίαση του βιβλίου της Ηρώ Σκάρου «Μια χαρά είναι» την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΤΗΣ ΗΡΩ ΣΚΑΡΟΥ

«ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ»

ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΤΙΣ 20:00                                                                                                                                                            

Οι εκδόσεις Γκοβόστη παρουσιάζουν το βιβλίο της Ηρώ Σκάρου,                   «Μια χαρά είναι» την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Άρης Σφακιανάκης.                                                                                                                                                   Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η δικηγόρος Ελένη Μαραγκουδάκη.     Την παρουσίαση συντονίζει η τηλεοπτική παραγωγός Ρένα Παπαδάκη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει και ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου.

Η Ηρώ Σκάρου κατάγεται από την Ικαρία. Μεγάλωσε στη Σύρο και την Αθήνα. Όσο σπούδαζε φιλοσοφία έκανε μεταφράσεις και δίδασκε αγγλικά. Εργάστηκε ως κειμενογράφος και δημοσιογράφος. Μπήκε στο χώρο των πολυεθνικών με ένα μεταπτυχιακό στο marketing. Βγήκε με μια εκπαίδευση στη διδασκαλία της yoga. Σήμερα διδάσκει και συνεχίζει να διδάσκεται. Διηγήματά της έχουν εκδοθεί σε συλλογικούς τόμους. Αυτό είναι το πρώτο της ατομικό έργο.


Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

You may also like...