Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής “λίγο περισσότερο φως”

 PROSKLHSHΜε αφορμή την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην ποίηση θα παρουσιαστεί η πρώτη ποιητική συλλογή του συμπολίτη μας εκπαιδευτικού Χρήστου Κωσταντουδάκη. Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 19:30 μμ. στο «Πολύκεντρο Νεολαίας» του ΔήμουΗρακλείου.                                                             Η συλλογή επιγράφεται «λίγο περισσότερο φως» και περιλαμβάνει 93 βραχυλογικούς συλλογισμούς που ως ποιητικά τολμήματα φιλοδοξούν να είναι μικρές τοιχογραφίες «του φευγαλέου, του εφήμερου και του πρόσκαιρου»  ή ακόμη  η λάμψη που επιστρέφει από το μαγικό λυχνάρι της φαντασίας.
Για το πρώτο αυτό ποιητικό ταξίδι του κ. Κωσταντουδάκη θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Κακατσάκης, δάσκαλος και λογοτέχνης, καθώς και η κ. Κλαίρη Μιτσοτάκη, συγγραφέας.
Η Λένα χατζηγεωργίου με την αισθαντική, κρυστάλλινη φωνή της και η Ελευθερία Φραγκιαδάκη με την κιθάρα της θα δημιουργήσουν την μουσική ατμόσφαιρα που συνάδει σε μια ποιητική βραδιά.
Την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης θα έχει ο  γνωστός εκπαιδευτικός και ριμαδόρος Κωστής Λαγουδιανάκης.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των συλλόγων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» και «Νίκος Καζαντζάκης».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ποσό από τα κέρδη πώλησης του βιβλίου θα διατεθεί υπέρ της «Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου».

You may also like...