Παρουσίαση βιβλίου στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 19:30
Το Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μεσαιωνικού μυθιστορήματος του Αντώνη Μυλωνάκη
«Ο Καθρέφτης & η Προφητεία του Γκρέινορθ»
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την ιστορία του βιβλίου και μέσα από την ατμόσφαιρα μυστηρίου που θα απλωθεί να ανακαλύψετε το μυστικό του σπασμένου καθρέφτη και την προφητεία του Γκρέινορθ!
Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30, Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 4, Ηράκλειο. Είσοδος Ελεύθερη.
Με εκτίμηση ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Η.
«Ο Καθρέφτης & η Προφητεία του Γκρέινορθ»
Καλώς ήρθατε στο Γκρέινορθ, Αν τύχει και περπατήσεις στα στενά αυτής εδώ της χώρας, σίγουρα θα ακούσεις ψίθυρους.
Τρομακτικούς ψιθύρους, για μια πριγκίπισσα που έπεσε από τον πύργο της όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη.Όλοι μιλάνε χαμηλόφωνα για τον καθρέφτη που έσπασε, και το μοναδικό κομμάτι του που επέζησε.Λένε πως ο βασιλιάς το έκρυψε στα κατάβαθα της γης, καθώς πίστευε πως η κόρη του ήταν εγκλωβισμένη μέσα στο γυαλί.
Υπάρχει όμως μια προφητεία…Μια προφητεία που την έχουν λίγοι στα χέρια τους.Μια προφητεία, που αποκαλύπτει το σημείο του χαμένου κομματιού του καθρέφτη.
Τηλ. επικοινωνίας για την εκδήλωση: 281 031 2212
Λίγα λόγια για την έκδοση
“…και η φύση θα εξαγριωθεί και θα μαυρίσει την πλάση όλη με την αποκάλυψη αυτή, και οι άνθρωποι θα γίνουν ζώα και τα ζώα άνθρωποι και όλοι μαζί θα πολεμήσουν για να κατακτήσουν το τελευταίο κομμάτι της….”
Στη χώρα Άβιγκον, όλοι γνωρίζουν την ιστορία της πριγκίπισσας χωρίς όνομα, που μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά το είδωλό της, πήρε στην αγκαλιά της τον καθρέφτη και έπεσε από τον πύργο της.
Λέγεται πως το Κακό, μάρτυρας σε αυτήν την πράξη, προκάλεσε την γέννηση ενός πανίσχυρου συμβόλου και μιας προφητείας που έμελλε να εκπληρωθεί.
Αιώνες αργότερα, ένα νεαρό κορίτσι, η Άννυ, έχοντας λησμονήσει τα πρώτα της χρόνια στο ορφανοτροφείο και τον αγαπημένο της φίλο, τον Τόμας, έρχεται αντιμέτωπη με την προφητεία.
Η μοίρα τους φέρνει πάλι κοντά και μαζί με την υπόλοιπη συντροφιά θα ξεκινήσουν ένα μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι. Θα χρειαστεί να κατασκηνώσουν στο σκοτεινό δάσος του Νοάρχαμ, να ταξιδέψουν σε τρικυμιώδεις θάλασσες και να περπατήσουν στα καταραμένα εδάφη του Γκρέινορθ για να βρουν το χαμένο σύμβολο. Θα καταφέρουν να ξεθάψουν το τελευταίο κομμάτι του καθρέφτη; Γνωρίζουν άραγε πως κάτι τέτοιο θα ξυπνήσει κάτι πολύ σκοτεινότερο;
Ο Νάνος της Μικρής Άρκτου (η παιδική σειρά της Μικρής Άρκτου) παρουσιάζει, το μυθιστόρημα μυστηρίου του Αντώνη Μυλωνάκη, με τίτλο Ο καθρέφτης & η προφητεία του Γκρέινορθ, ένα πεζογράφημα – δώρο στους μικρούς και μεγάλους του φίλους.Ο νέος συγγραφέας στο πρώτο του μυθιστόρημα, αφηγείται την καλοδουλεμένη ιστορία του, δημιουργώντας έναν κόσμο γεμάτο σύμβολα, ευφάνταστη δράση και ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις, ένα κόσμο στον οποίο το Κακό διαχειρίζεται την έννοια της ματαιοδοξίας και του κενού προκειμένου να εξουσιάσει και να καταστρέψει την ανθρώπινη ψυχή. Εχθροί της ματαιοδοξίας και της κενότητας, το θάρρος και το πείσμα μιας νέας και ενός νέου, που με αυταπάρνηση και επιμονή θα αντιπαρατεθούν και θα πολεμήσουν τα εμπόδια που θα βρουν μπροστά τους, δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία, βαθιά ανθρώπινη αλλά και γεμάτη εκπλήξεις.
Το εξώφυλλο του βιβλίου σχεδιάστηκε ειδικά για την έκδοση από τον εικαστικό Χαρίτωνα Μπεκιάρη ενώ το χάρτη που περιγράφει το φανταστικό κόσμο της ιστορίας σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Φώτης Ζαπαντιώτης.
Ο Αντώνης Μυλωνάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Μεγάλωσε γράφοντας ιστορίες για την αδελφή του, έχοντας πάντα την ίδια σαν κεντρική ηρωίδα. Τελείωσε το Πανεπιστήμιο το 2012.
Ο Καθρέφτης & η προφητεία του Γκρέινορθ είναι το πρώτο του βιβλίο, ενώ παράλληλα γράφει και ποίηση. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

You may also like...